Залишити заявку

Ви можете залишити заявку з цікавого питання або зв'язатися для отримання консультації за номерами:
Ваше ім'я
E-mail
Контактний телефон
Короткий опис завдання

Новини

Надія перемогти наближає перемогу
03.09.2022
У цей непростий час малі перемоги дають стимул рухатися далі. Щороку ми виграємо 1-2 номінації всеукраїнського конкурсу Web Awards UA і цей рік, незважаючи на всі обставини, не став винятком. Наш проект - офіційний інтернет-магазин міжнародного бренду Pierre Cardin в Україні, став переможцем на Web Awards UA в номінації «Одяг та взуття».
Життя триває
01.08.2022
Вчора закінчилося експертне голосування на Web Awards Ua, очікуємо нагород та номінацій. Веб-студія зараз перебуває на стадії запуску двох невеликих, але цікавих проектів, публікація яких планується наприкінці осені. Також із серпня планується підвищення вартості часу роботи співробітників студії для клієнтів до 700 гривень/година.
Відновлення Web Awards Україна
01.05.2022
З квітня місяця команда Web Awards Ua знову в строю, і нарешті опублікували всі наші роботи для участі в 2022 році на різні номінації. Цього року ми подали 4 роботи: інтернет-магазин Pierre Cardin, інтернет-магазин Cтальканат, лендинг – TCA Ultherapy та корпоративний сайт компанії Orion Строй.
Підвищення цін на хостинг
22.03.2022
На жаль, не по всіх напрямках нашої діяльності ми можемо надавати знижені ціни.

З 1 квітня 2022 року у нас підвищуються ціни на хостинг. Мінімальна вартість оренди місця розміром 500 мегабайт тепер становить 1500 гривень.
Разом до перемоги
10.03.2022
Друзі і партнери, у цей нелегкий час хочемо висловити підтримку вам і вашим близьким! Зараз ми пропонуємо різноманітні знижки та акції, щоб підтримувати життєдіяльність компанії та підтримувати економіку нашої країни. Звертайтесь - рішення буде знайдено. 

Все буде Україна.
День Курсору
20.01.2022
Настало чергове 18 січня, а значить, ми знову відзначаємо це свято. Сьогодні день Cursor! Цього 2022 року виповнюється 13 років, як ми тішимо вас розробкою, підтримкою та просуванням сайтів. Як завжди, з року в рік, хочемо бути для наших клієнтів, партнерів та друзів просто найкращими. 

 Зі святом усіх причетних!
Замовити сайт