Залишити заявку

Ви можете залишити заявку з цікавого питання або зв'язатися для отримання консультації за номерами:
Ваше ім'я
E-mail
Контактний телефон
Короткий опис завдання

Новини

100 проектів на IT Rating України
01.05.2023
Невелика подія. 100 проектів на IT Rating України та як результат 15 місце серед 1571 української компанії. Це все завдяки професійній розробці та просуванню корпоративних сайтів, інтернет магазинів, лендингів або інтернет-вітрин на CMS WordPress, Bitrix, Drupal та Opencart.
WEB AWARDS 2023
10.03.2023
На сайті WEB AWARDS UA з березня розпочинається народне голосування за звання найкращих сайтів країни! Цього року ми подаємо два проекти на участь у різних номінаціях: корпоративний сайт для виробника борошна «Закарпатський Млин» та лендінг-пейдж для виробника кабельно-провідникової продукції «ZZCM»
Перехідний вік
18.01.2023
Сьогодні веб-студії "Курсор" виповнюється 14 років. Вступивши на поріг юнацтва, співробітники нашої команди хочуть побажати всім миру, добра та благополуччя.

У такі дні хочеться забути про все погане та негативне і просто радіти життю, можливості працювати та бути корисними для клієнтів та партнерів. Зі святом усіх причетних!
Dear mr.Rabbit
30.12.2022
Колектив веб-студії Курсор вітає всіх із наступаючим 2023 роком Кролика. Всім бажаємо миру, добра та благополуччя.

Цей рік видався непростим, але ми вистояли та запустили кілька маленьких проектів, більшою мірою сконцентрувавшись на обслуговуванні VIP клієнтів. Завдання на 2023 рік у нас прості: зміцнити зв'язки із ключовими клієнтами та партнерами, запустити повноцінну англійську версію сайту та почати активно пропонувати свої послуги на європейський ринок.

З 1 до 10 січня студія на канікулах. Усіх зі святами!
Готуємось зимувати
10.12.2022
До нового року запустили два невеликі проекти на СMS WordPress: корпоративний сайт для виробника борошна «Закарпатський Млин» та лендінг для Адвокатського Об'єднання «Цулаія, Горбатенко та партнери».
Всьому свій час
24.10.2022
Досить давно в планах було запустити нову версію сайту, яку ми анонсували на 2021 рік. Однак реалії такі, що відкриття нової версії сайту відбулося лише під кінець 2022 року. Зараз ви знаходитесь на останній версії сайту, яку ми відкрили 22 жовтня.

Ми вирішили деталізувати інформацію про напрямки нашої розробки проектів на різних СMS під ключ. Значно переробили подачу проектів у портфоліо. На черзі реалізація та ведення англійської версії сайту.
Замовити сайт