Залишити заявку

Ви можете залишити заявку з цікавого питання або зв'язатися для отримання консультації за номерами:
Ваше ім'я
E-mail
Контактний телефон
Короткий опис завдання

Блог

Нагороди та дипломи
Цього липня за підсумком 2018 року наша студія отримала такі нагороди за версією порталу IT-рейтинг:
1) У рейтингу веб-студій Одеси - 3 місце
2) У рейтингу SEO компаній Одеси - 4 місце
3) Розробники інтернет-магазинів Одеси - 2 місце
4) Розробники Бітрікс по всій Україні - 2 місце
Семінар: стратегія інтернет-маркетингу
5 квітня, Одеса, семінар - Стратегія інтернет-маркетингу в 2019.

Хочете зрозуміти, як вибудувати ефективну стратегію інтернет-маркетингу, залучити нових клієнтів і збільшити прибуток вашого бізнесу? Тоді цей семінар саме те, що вам потрібно.
Конкурс сайтів Web Awards UA 2018
Поки до запуску готується ряд цікавих проектів, ми активно номінуюємся на Awards 2018 від IТ рейтинг UA. Зустрічайте потенційно кращий лендінг 2018 - Natsubo в номінації «Мода і краса» та потеціально кращий корпоративний сайт 2018 - IDM в номінації «Промисловість та обладнання».
У нас тепер свій «замок»
Все просто. Нарешті, і наш сайт зведений в розряд захищених. Цікаво інше: наш сертифікат випущений компанією Comodo. Сертифікат Comodo Positive SSL, - це досить конкурентний тип продукту за ціною і якістю, який можна придбати в компанії Ukrnames.
Проект року
Запущено повністю адаптивний сайт на Бітрікс "Total Concept Aesthetics". Однозначно, найбільш значимий проект 2017 року у нашому портфоліо. Скрупульозний підхід до деталей проекту і ретельне тестування - запорука неминучого успіху "ТСА".
Під дахом будинку мого
Зважаючи на події минулого року, компанія Cursor розширила географію своєї присутності на Україні. Повноцінний філія відкритий в Хмельницькому.

І якщо в минулому році замовлення по Хмельницькому проходили тільки у вигляді бюджетних проектів напряму «Перший сайт», то в 2015 році все змінилося.

Ми, нарешті, розробили дебютний інтернет-магазин в Хмельницькому для «Dah Company»
Замовити сайт