Залишити заявку

Ви можете залишити заявку з цікавого питання або зв'язатися для отримання консультації за номерами:
Ваше ім'я
E-mail
Контактний телефон
Короткий опис завдання

Блог

WEB AWARDS 2023
На сайті WEB AWARDS UA з березня розпочинається народне голосування за звання найкращих сайтів країни! Цього року ми подаємо два проекти на участь у різних номінаціях: корпоративний сайт для виробника борошна «Закарпатський Млин» та лендінг-пейдж для виробника кабельно-провідникової продукції «ZZCM»
Всьому свій час
Досить давно в планах було запустити нову версію сайту, яку ми анонсували на 2021 рік. Однак реалії такі, що відкриття нової версії сайту відбулося лише під кінець 2022 року. Зараз ви знаходитесь на останній версії сайту, яку ми відкрили 22 жовтня.

Ми вирішили деталізувати інформацію про напрямки нашої розробки проектів на різних СMS під ключ. Значно переробили подачу проектів у портфоліо. На черзі реалізація та ведення англійської версії сайту.
Надія перемогти наближає перемогу
У цей непростий час малі перемоги дають стимул рухатися далі. Щороку ми виграємо 1-2 номінації всеукраїнського конкурсу Web Awards UA і цей рік, незважаючи на всі обставини, не став винятком. Наш проект - офіційний інтернет-магазин міжнародного бренду Pierre Cardin в Україні, став переможцем на Web Awards UA в номінації «Одяг та взуття».
Віртуальний або фізичний сервер?

Виділений віртуальний або фізичний сервер — що вибрати? VPS відмінно підходять для вирішення більшості хмарних задач. До того ж провайдер хмарних рішень Tucha завжди рекомендує саме віртуальні сервери: вони більш відмовостійкі, швидко розгортаються та просто масштабуються.

День Курсору
Настало чергове 18 січня, а значить, ми знову відзначаємо це свято. Сьогодні день Cursor! Цього 2022 року виповнюється 13 років, як ми тішимо вас розробкою, підтримкою та просуванням сайтів. Як завжди, з року в рік, хочемо бути для наших клієнтів, партнерів та друзів просто найкращими. 

 Зі святом усіх причетних!
Cursor в рейтингах
Отримали ряд дипломів з розробки. Так за минулий 2020 рік у нас такі нагороди: розробники сайтів на CMS Бітрікс24 - 3 місце, розробники на СMS Drupal - 13 місце, розробники landing page України - 17 місце.

У регіональному рейтингу розробників cайтів по Одесі - 4 місце.
Замовити сайт